Bijzettafel Ibiza 40x40cm industrieel

Bijzettafel Ibiza met stalen frame en tafelblad met keramische tegels, 40x40x40 cm.

€ 119,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Durf jij te gaan voor deze prachtige eyecatcher? Dit bijzettafeltje heeft haar naam niet gestolen en zorgt voor een vrolijke nooit in je interieur. Het stalen frame neemt optisch weinig ruimte in, waardoor alle aandacht naar het tafelblad gaat. Het blad (40x40 cm) bestaat uit tegels met verschillende prints. Haal nu deze unieke bijzettafel in huis voor een zomerse sfeer in je interieur, het hele jaar door!

Opgelet: om een industriële look na te streven, kunnen bepaalde delen ongelakt of beschadigd lijken. Dat hoort echter bij de uitstraling van het tafeltje. 

De collectie Ibiza wordt verder aangevuld met salontafels en kapstokken. Je ontdekt alle artikelen op onze site.

Meer informatie
Vorm Vierkant
Aantal personen n.v.t.
SKU-Emob SPTB406-02-T25
Merk Spinder Design
Kleur Zwart
Materiaal Keramiek, Metaal
Stijl Industrieel
Totaal Gewicht kg 8
Reviews
Merkeninformatie

Over Spinder Design

Spinder Design staat bekend om zijn kleinmeubelen, kapstokken en opbergoplossingen. Concreet gaat het hier om bijzet- en salontafels, houtopslag, kapstokken en kledinghangers, schoenenrekken en spiegels. Hier gaat het niet om grote, statige meubelen waarmee je je woning aankleedt, wél om die kleine meubeltjes en accessoires die je het leven vergemakkelijken. Ze zijn misschien niet noodzakelijk in je interieur, maar wel ontzettend handig!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top