Bijzetkastje met wieltjes Smoothy Oak

€ 85,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Bijzetkastje met wieltjes, vervaardigd uit spaanplaat. Eiken decor met aluminiumgrijze afwerking. Heeft 1 lade en 2 deurtjes.

Productinformatie

Dit bijzetkastje Smoothy Oak is ideaal voor kleinere ruimtes. Het kastje heeft een hele moderne uitstraling dankzij zijn eiken decor en afwerking met aluminiumgrijze randen en handvaten. De bijzetkast is gemaakt uit gemelamineerde spaanplaat van uitstekende kwaliteit. Zo garanderen we een lange levensduur voor dit product!

Het kastje heeft 1 brede lade en daaronder 2 deurtjes met 1 legplank binnenin. Dankzij de verhoogde randen bovenaan kun je er ook allerlei spulletjes op uitstallen. Hij is bovendien met wieltjes uitgerust, zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Superhandig!

Afmetingen: 44 x 60 x 82 cm.

Meer informatie
Samenstelling 1 lade, 2 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob PA803222
Merk Parisot
Stijl Modern
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 24
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top