Bedtent Pony

€ 55,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Bedtent Pony, er zijn 3 zijdes om aan de halfhoogslaper Alex, Charlotte, Astrid of Sofie te bevestigen. Als je een andere halfhoogslaper hebt, dien je de versie met velcro aan te kopen.

Productinformatie

Ben je nog op zoek naar een speeltent die je aan een kinderbed kan bevestigen? Deze speeltent is geschikt voor de halfhoogslapers SofieAlexAstrid, en Charlotte. Er zijn verschillende kleuren en motieven waaruit je kan kiezen. Deze Pony versie zal de meisjeskamer meteen opfleuren. Er zijn 3 zijden inbegrepen die je aan het bed kan bevestigen. De hoogte van deze tent is 72 cm.

 

Meer informatie
Merk Vipack
SKU-Emob VITX70078
Materiaal Polyester
Stijl Modern
Kleur Roze
Totaal Gewicht kg 1
Reviews
Merkeninformatie

Over Vipack

Vipack is een gerenommeerd Belgisch merk dat gespecialiseerd is in meubels voor de allerkleinsten. Met zijn grote collectie kinderbedden en -meubels biedt het merk eindeloze mogelijkheden voor de kamer van jouw dochtertje of zoontje. Het Vipack-team volgt de laatste interieurtrends op de voet en garandeert zo tegelijk mooie en eigentijdse creaties. Door te kiezen voor Vipack ben je verzekerd van betaalbare bedden en meubels van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek snel alle artikelen van dit fantastische merk!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Alternatieven
Torentent - roze/wit
Torentent - roze/wit
Aanbiedingsprijs € 7,95 Normale prijs € 19,00
Bedtent Spring
Bedtent Spring
Aanbiedingsprijs € 65,00 Normale prijs € 69,00
Bedtent Pirates
Bedtent Pirates
Aanbiedingsprijs € 55,00 Normale prijs € 59,00
Bedtent Flower
Bedtent Flower
Aanbiedingsprijs € 55,00 Normale prijs € 59,00
Bedtextiel Amori
Bedtextiel Amori
Aanbiedingsprijs € 105,00 Normale prijs € 109,00
To Top