Bed Moleskin 140x200 - antraciet/old style

Bed Moleskin gemaakt uit spaanplaat in licht eikdecor en accenten in antraciet aan hoofd- en voeteinde. Lattenbodem en matras (140x200) niet inbegrepen. 

€ 369,00

4 tot 5 weken

Dit product wordt gratis verzonden.
Combinatie
=
Bespaar € 32,40
€ 615,60
Combinatie
=
Bespaar € 37,35
€ 709,65

Productinformatie

Dit Moleskin-bed is de perfecte combo tussen vintage en modern. De twijfelaar voor tieners is hoofdzakelijk samengesteld uit spaanplaat in een licht eikdecor met accenten in antraciet aan het hoofd- en voeteinde. Dat het om een robuust bed gaat, hoeft dan ook geen betoog. Het gestoffeerde kussen aan het hoofdeinde is bekleed met kunstleer. 

Het bijpassende nachtkastje kan je eveneens bij Emob aanschaffen, net als de rest van de Moleskin-collectie. 

Let wel, zowel een lattenbodem als matras zijn niet inbegrepen. Geen nood, want ook die kan je namelijk op onze website aankopen. 

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Geschikt voor matras 140 x 200cm
Belastbaar gewicht 180kg
Afmetingen 140 x 200cm
Hout/look Eik
SKU-Emob BGBB-22-576-U9
Merk Emob
Kleur Bruin, Antraciet
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern, Vintage
Totaal Gewicht kg 66
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top