Bed met opbergruimte Celine 180x200 - antraciet (incl. Rimini matras H3)

€ 1.599,00

3 - 4 weken

Tweepersoonsbed met opbergruimte Celine heeft een antracietkleurige, stoffen bekleding, 180 x 200 cm. Lattenbodem en matras inbegrepen.

Productinformatie

Creëer een knusse slaapkamer met dit bed als eyecatcher. Het Celine bed heeft een prachtige, stoffen bekleding in de kleur antraciet en een comfortabel, glad hoofdbord. Voeg enkele kussentjes en plaids toe voor nog meer gezelligheid! Dit ruime bed meet 180 bij 200 cm.

Lattenbodem

Extra opbergruimte in de slaapkamer komt altijd van pas! Dit bed is uitgerust met twee lattenbodems die zijdelings geopend kunnen worden, waardoor heel wat opbergruimte onder het bed ontstaat. De lattenbodems tellen 28 latten en zijn verstelbaar in hardheid.

Matras

Dit bed is voorzien van twee Rimini matrassen met een hoogte van 24 cm en een H3 hardheidsgraad (hard).

Specificaties:

  • Inlegdiepte: 13 cm
  • Hoogte bedzijden: 39,5 cm
  • Hoogte hoofdbord: 103 cm
  • Materiaal bekleding: 10% katoen & 90% polyester
Meer informatie
Geschikt voor matras 180 x 200cm
Matrasbodem inbegrepen Ja
Belastbaar gewicht 180kg
Merk Meise
SKU-Emob ME1682-99-5BH3
Stijl Modern
Kleur Antraciet
Materiaal Stof
Totaal Gewicht kg 127.8
Merkeninformatie

Over Meise

Meise Möbel is een Duitse beddenfabrikant onder leiding van Dieter Meise. Deze Duitse speler hecht een groot belang aan kwaliteit en betaalbaarheid. Alle bedden kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit en hun tijdloze, moderne design. Dankzij hun democratische prijzen zijn ze voor iedereen betaalbaar. Bij de ontwikkeling van de bedden staan gezondheid en slaapcomfort voorop. Enkel speciaal geselecteerde materialen worden gebruikt. Naast een grondige eindcontrole worden alle bedden ook doorheen het productieproces onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Ontdek hier alle bedden van Meise Möbel en kies er jouw favoriet uit.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top