Basic Buggy - zwart

€ 139,00

3 - 4 weken

Zwarte buggy met verstelbare rugleuning. Ruime boodschappenmand onderaan.

Productinformatie

Neem je oogappel overal mee naartoe in deze praktische zwarte buggy. De 4 dubbele wielen zorgen voor een optimale stabiliteit, zelfs op een ruwe ondergrond. Om het je baby zo comfortabel mogelijk te maken, kan je de rugleuning in maar liefst 5 posities plaatsen. Maar ook aan jouw comfort is gedacht. In de ruime boodschappenmand onderaan kan je al je spullen kwijt, zodat je je handen vrij hebt om er met je kindje op uit te trekken.

Om een optimale veiligheid te garanderen, is deze buggy verder uitgerust met:

  • Een afneembare veiligheidsbeugel
  • Een rem op de achterwielen
  • Een regelbare voetensteun
  • Een 5-puntsharnas met schouderbeschermers

Dankzij het regenscherm die de volledige buggy bedekt, hoeft regenweer je niet meer tegen te houden om met je kindje op stap te gaan! De transportvergrendeling en draaghendel zorgen er bovendien voor dat je de buggy gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. De buggy is opvouwbaar met de beugel. Opgevouwen is deze buggy 103 cm lang, 27 cm breed en 33 cm hoog. Uitgevouwen is de buggy 64 cm lang, 50 cm breed en 106 cm hoog.

Meer informatie
Merk Pericles
SKU-Emob PEWW105BASICB
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 9.1
Merkeninformatie

Over Pericles

Pericles is een Belgische fabrikant van baby- en kindermeubelen met meer dan 130 jaar ervaring op de teller. Dit merk maakt tijdloze kwaliteitsmeubelen met oog voor detail en bijzondere aandacht voor de veiligheid en noden van je kind. De meubelen zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen en hebben dus een lange levensduur.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top