Barbecue Arteflame Classic

€ 2.359,00

2 tot 4 weken

Design barbecue Classic die zowel werkt op hout als op houtskool, geschikt voor 50 à 75 personen. Gemaakt van cortenstaal en carbonstaal.

Productinformatie

Wie heeft er een buitenkeuken nodig wanneer je deze statige, roestbruine barbecue in je tuin hebt staan? Dit Classic-model van het merk Arteflame biedt jou een unieke grillervaring.

Aanmaken, grillen & reinigen

De barbecue kan in het midden aangemaakt worden met zowel hout als houtskool. De kookplaat warmt van binnen naar buiten op en is klaar voor gebruik in 20 à 30 minuten. De binnenste rand wordt warmer dan de buitenste rand, waardoor je op hetzelfde moment etenswaren kan bereiden die op verschillende temperaturen moeten klaargemaakt worden. Dankzij de diameter van 101 cm kan je eten bereiden voor een grote groep, wat deze barbecue niet alleen geschikt maakt voor privégebruik, maar ook voor feesten en evenementen.

Nog een voordeel van deze barbecue? Je hoeft niet meer te schrobben op het rooster om de aangebakken resten te verwijderen. Na het grillen kan je de restjes gewoon in het vuur vegen met de bijgeleverde spatel. Wanneer de barbecue is afgekoeld, kan de je plaat heel eenvoudig schoonmaken met een doekje of keukenrol en wat lijnzaadolie.

Barbecue & vuurschaal in één

Zijn alle magen gevuld? Zet het feestje dan verder rond de Classic barbecue, die je ook kan gebruiken als vuurschaal. Zo kan je de hele avond door van jouw stijlvolle barbecue genieten. De barbecue/vuurschaal kan bovendien gerust het hele jaar door buiten blijven staan. Je hoeft hem dus op een frisse herfstavond niet speciaal buiten te halen, hij staat gewoon altijd voor je klaar!

Materiaal

De Classic barbecue is een kunstwerk op zich en laat qua design alle traditionele barbecues ver achter zich. De behuizing is gemaakt van hoogkwalitatief cortenstaal. De kookplaat heeft een dikte van 1,27 cm en is gemaakt van carbonstaal.

Alle kenmerken op een rijtje

  • Werkt op hout en houtskool
  • Geschikt voor 50 tot 75 personen
  • Afneembare kookplaat van carbonstaal
  • Ook te gebruiken als vuurschaal
  • Vereist zeer weinig onderhoud
  • Kan het hele jaar door buiten blijven staan
  • Ontworpen & geproduceerd in de VS

Opmerking:De kookplaat heeft in het begin een zilverkleur. Pas nadat de barbecue enkele keren gebruikt is geweest, krijgt de plaat de donkere kleur zoals je op de foto’s ziet.

Meer informatie
Weight 139
Armleuning Nee
Merk Arteflame
SKU-Emob AFCLASSIC
Hoogte Product cm 105
Lengte Product cm 102
Breedte Product cm 102
Kleur Bruin
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top