Meerling kinderwagens

Het is niet vanzelfsprekend om er met meerdere baby's en peuters op uit te trekken. Met een meerling kinderwagen is dit probleem echter van de baan. Deze comfortabele kinderwagens zijn dan ook een droom voor crèches en onthaalmoeders!

Praktische meerling kinderwagens

Een drie- of vierling, dat is drie- of vierdubbel geluk! Maar meteen ook een pak meer investeringen en praktische bekommernissen. Want op stap gaan met een tweeling lukt praktisch wel nog, maar hoe pak je dat aan met 3 of 4 kindjes? Gelukkig zijn we bij Emob op alles voorzien, en kan je hier ook je meerling kinderwagen aankopen. Deze zijn geschikt voor als jouw kindje al wat ouder is (vanaf 6 maanden) en mooi rechtop kan zitten in het kinderzitje.

De voordelen van een meerling kinderwagen

Al onze meerling kinderwagens zijn uitgerust met een aangepaste zonnekap, zwenkwielen en een grote boodschappenmand. Vaak is de rugleuning van de kinderzitjes ook verstelbaar. Deze kinderwagens zijn ook behoorlijk compact. Ze ogen misschien wel groot, maar als je 1 meerling kinderwagen in je kofferruimte moet krijgen of verschillende buggy's, dan is de keuze al snel gemaakt. Bovendien heb je maar 1 of maximum 2 paar handen nodig om een meerling kinderwagen te duwen. En dat komt goed van pas als je een uitstap gepland hebt: er hoeven niet even veel opzichters mee als er kindjes zijn. Ideaal voor onthaalmoeders en crèches!

Tal van accessoires voor een zorgeloze uitstap

In ons gamma vind je meerling kinderwagens met 3, 4 of 6 plaatsen. Je kan hier ook een regenhoes en een beschermhoes aankopen. Ga je met je tweeling op stap? We hebben ook een tweeling kinderwagen in ons gamma! Een uitstap met zoveel kindjes vraagt natuurlijk ook een goede voorbereiding. Om alle noodzakelijke items zoals koekjes, drankjes, reservekledij, luiers en meer op te bergen, heb je nood aan een extra grote luiertas, zoals de Mommy Bag van Childhome. Deze tas biedt niet niet alleen alle ruimte die je nodig hebt voor alle babyspullen, maar ziet er nog eens stylish uit ook!