Boxkleden

Dankzij deze boxkleden geniet je kindje steeds van alle comfort in de babybox. Deze boxkleden zijn ideaal als speelmat maar ook als parkmatras! Ontdek snel deze categorie en kies je favoriete boxkleed uit!

Sorteer op
Asc

9 producten

Sorteer op
Asc

9 producten

Boxkleden: het ultieme comfort voor je baby

Het is extra handig om je kindje dicht bij jou in de buurt te hebben wanneer je thuis aan het werk bent. Een babybox is hier ideaal voor! Deze plaats je gemakkelijk in je woonkamer zodat je je oogappel telkens goed in gaten kan houden wanneer hij slaapt of speelt.

Op een houten plank uitrusten en spelen is vanzelfsprekend niet echt aangenaam voor je baby. Daarom is het aan te raden om een zacht, maar tegelijkertijd stevig boxkleed voor je babybox te voorzien. Zo kan je kindje steeds comfortabel slapen in de babybox. De boxkleden zijn gemaakt uit katoen en beschikken over een uitstekende kwaliteit.

Zoek je eerder een echte boxmatras of verkies je een kleurrijke speelmat? Bekijk alvast eens de verschillende opties in deze categorie. De kans is groot dat je de perfecte parklegger hier snel ontdekt! Dankzij dit leuke speelkleed zal je kindje heerlijk spelen in het babyparkje! Nu nog wat leuk speelgoed vinden!

Om de babybox 100% veilig te maken voor je kindje, kies je best ook voor boxomranding. Zo kan je kindje zich niet kwetsen door te botsen tegen de spijlen van de babybox.

Een leuke tip: een boxkleed en boxomranding vormen samen een heel leuk kraamcadeau!

Tal van leuke babyaccessoires

Vind je deze boxkleden wel wat hebben? Op onze website vind je nog heel wat andere leuke accessoires voor je baby zoals heerlijk zachte lakentjes en dekbedovertrekken. Na het verwennen van je baby mag je natuurlijk ook eens aan jezelf denken! Wat vind je van onze prachtige luiertassen? Deze tassen maken reizen met je baby een stuk makkelijker! Zo genieten zowel jij als je kindje van het ultieme comfort!

To Top