Stel je babykamer Paris samen

Jouw selectie: € 0,00

Stel hieronder jouw babykamer Paris samen aan een voordelige prijs. Zo bestel je met één muisklik alle gewenste meubelen voor de kamer van jouw kind. Deze combinatie bestaat uit een baby- of meegroeibed, een commode met luierplank en een of meerdere bijhorende meubelen en matras.

 
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • 2 jaar garantie
  • Goede klantenservice
  • 60 dagen retourrecht
Maak hier jouw keuze:

Jouw bed*

product thumbnail image
product thumbnail image

Kies een of meerdere bijhorende meubelen*

product thumbnail image
product thumbnail image

Kies een matras*

product thumbnail image

Jouw selectie: € 0,00

Productinformatie

Verwelkom jouw kleine schat in de prachtige antracietkleurige babykamer Paris van het merk Childhome. De meubelen geven dankzij hun donkere kleur en eiken afwerking een moderne en toch tijdloze touch aan de kamer van jouw oogappel. 

Je kan het baby- of meegroeibed combineren met een commode met luierplank, en kledingkast met 2 of met 3 deuren. Het babybed is geschikt voor alle matrassen van 60 x 120 cm. We raden je hiervoor onze baby matras aan. Deze kwaliteitsmatras past zich perfect aan aan jouw baby. De behandeling zorgt voor een verbeterde frisheid en hygiëne en beschermt het kindje tegen vervelende beestjes. Anti-allergisch en anti-bacterieel behandeld. De hoogte van deze matras is 10cm. Geschikt voor kinderen van 0-3 jaar. Het meegroeibed is geschikt voor een matras van 70 x 140 cm. De lattenbodem is bij beide bedjes inbegrepen.

Het voordeel van deze formule? Je stelt je babykamer samen volledig zoals jij het wenst en bestelt ze in een mum van tijd én met een leuke korting!

Afmetingen:

babybed: L 125 x B 65 x H 95 cm
meegroeibed: L 145 x B 75 x H 95 cm
commode: L 90 x B 55 x H 90 cm
kleerkast 2 deuren:  L 90 x B 55 x H 190 cm
kleerkast 3 deuren: L 134 x B 55 x H 190 cm

Artikelnummer CWDPDBBSET
Merk Childhome
Materiaal Multiplex
Thema Neutraal
Keurmerk JA
Stijl Modern

Alternatieven

Productvragen

 • Heb jij een vraag over dit product? Stel deze dan hieronder!